Täytyy heti ensimmäiseks todeta, että kyllä ne ystävät vaan on ihania ja tärkeitä. Ostosreissu tärkeen ihmisen kanssa on vaan niin paljon terapeuttisempaa kun oikeella terapeutilla käynti- vaikkakin voi koitua kukkarolle kalliimaksi ;) Ite tosin en ostanu ku yhen ihanan paidan (alennuksessa 4,95), Dependin kynsilakkoja, nenäkoruun uuden tapin, söpön pöllö kolikkopussin Tigerista ja ystävän kanssa samanlaiset haalarimerkit. Rahaa ei tainnu mennä ees paria kymppiä. Lisäks käytiin syömässä sushia ja oli kyl niin taivaallista, että ei voi muuta sanoa. Söisin sushia joka päivä jos voisin! Tää piristi kyl kivasti ja jaksaa taas pitkälle eteenpäin!

   Eilen illalla juteltiin taas miehekkeen kanssa vakavasti asioista ylipäätänsä, tulevaisuudesta, omista psyykkisistä ongelmista ja muutenkin kaikesta mitä ikinä tulikin mieleen. Juteltiin aamu kahteen, kunnes olin niin väsyny kaikesta, että nukahin miehekkeen kainaloon. Taas sain purettua sitä, miten turhauttavaa on elää ja olla, kun ei tiedä mitä tapahtuu joulun jälkeen tai ens vuonna. Koulupäiväkin meni zombeillessa, ja tuntuu et vieläkin vaikee keskittyä mihinkään, mutta toisaalta ymmärretään toisiimme vähän paremmin :)

   Kovasti tekis mieli lähtee ylihuomenna yksiin halloween bileisiin ja oikein kunnolla panostaa asuun. Aattelin et voisin pukeutua Sawin pyöräileväks pelleks- se ois aika simppeli ja näyttävä, ja meiltä löytyis just tarkotukseen sopiva pikku pyöräkin. Täytyis vaan ensteks saaha joku kaveriks. Oma mies ei oo oikein baareilija, enkä miekään erityisesti, mut välillä on kiva laittaa ittesä nätiks ja pitää hauskaa. Koitan vielä taivutella ton murmelin ympäri. Halloween on kuitenkin vuoden harvoja päiviä, jollon saa luvan kanssa pelotella ja sekoilla :)

   Olin alkuviikosta kuumeessa, mutta nyt onneks alkaa taas voimat palaamaan. Edelleen nokka vähän niiskuttaa, mut kyl tää tästä. Elämä näyttää päivä päivältä enemmän valosammalta. 

PS Näin kaupoissa taas niin paljon kaikkee söpöä ja pörröstä, että jos oisin ostanu kaikki ne söpöt jutut, miulla ei ois enää yhtään tyhjää pintaa koko kämpässä :D 

   Syksy: mikä ihana syy sytyttää kynttilöitä, juoda kaakaota ja uppoutua viltin alle kattomaan hauskoja lets play videoita tai pelata itte. Joskos huomenna starttais halloweenin kauhuleffalla? :)


* Jos et näe valoa tunnelin päässä- varmista, että katsot oikeaan suuntaan *